Afstudeerborrel, verjaardagsfeestje, vrijgezellenfeest, familielunch voor oma of barbecue met collega’s? Het kan allemaal bij Café de Oude Jan. Op ons terras hebben we plek tot 100 personen. Binnen kunnen we tot 40 personen ontvangen. Mocht er behoefte aan zijn dan kunnen wij de ruimte binnen vergroten met een winddichte en verwarmde tent die langs de gevel staat. Op deze manier is er plek voor groepen tot ongeveer 90 personen.

Wij maken er samen met jullie graag een onvergetelijke dag of avond van! Vul het reserveringsformulier onderin op deze pagina in in of mail ons op info@oudejan.nl.

“Feestje? Het kan hier allemaal!”

Bierproeverij & Brouwerij tour

Ga mee op tour langs het brouwproces van Delftse bieren in Delfts Brouwhuis. De brouwer vertelt je vol trots over zijn ambt. Daar krijg je dorst van! Proef en geniet van 4 mooie bieren. Je reist van station ‘toen en ooit’, door de eeuwenoude bierkelder, langs de Delftse biergeschiedenis, naar eindstation ‘nu en gezellig’.

Rondleiding
4 proefglazen Delftse Brouwers
Vol glas Delftse Brouwers naar keuze
€25 per persoon | 1,5 uur

Vanaf 15 personen
Niet mogelijk op vrijdagavond en zaterdagavond

Groepsdiner

Reserveer voor een groepsdiner bij Café de Oude Jan! Dineren aan een lange tafel op het historische brouwplein onder het genot van goede borrel! Vanaf 8 personen kan worden gereserveerd voor een groepsdiner van 2 of 3 gangen. Rijk gevulde borrelplank vooraf en keuze uit diverse hoofdgerechten en desserts. 

Groepsdiner 2 of 3 gangen,  2 gangen 35 euro p.p en 3 gangen 40 euro p.p
Vanaf 8 personen! 

 

BIERPROEVERIJ & borrelplank

Lekkere bieren, een stevige borrelplank en een omgeving die historische verhalen lijkt te fluisteren. Men neme een goed glas bier, telt daar zuurdesembrood met zwarte knoflookboter, Delfts goud kaas, gehaktballetjes en nog meer bizar goede borrelhappen bij op en… een proeverij om je vingers bij af te likken.

Borrelplank
4 proefglazen Delftse Brouwers
Vol glas Delftse Brouwers naar keuze
€ 27.50 per persoon

Onze borrelplank bestaat uit zuurdesembrood met zwarte knoflookboter, Bayonneham, Beierse pretzels met bier-kaas dip en grove mosterd, truffelpaté, Delfts goud kaas, geitenkaas met fenegriek, gehaktballetjes in saus van Delfts blond en appelstroop, geroosterde bospeen met hazelnoot, bosui en mieriksworteldip en pickles. 

Bierproeverij &
DelftByCycle

Trap door Delft en ontdek toffe verhalen, bizarre anekdotes en proef de fijnste bieren. Deze net-even-anders guided tour van 1,5 uur begint om 15.00 uur bij de Delftse Molen. Je fietst al ‘verhalend’ door de Prinsenstad, maakt kennis met de essentie van Delft en finisht bij Delfts Brouwhuis. En daar gaat de tap open.

Fietstocht DelftByCycle
4 proefglazen Delftse Brouwers
Vol glas Delftse Brouwers naar keuze
€ 37 per persoon

Activiteit

Ik heb het liefst contact
Uw reservering is pas definitief na bevestiging van ons.
[calendarista-booking id="1"]