Het wordt wel weer eens tijd voor een feestje! Ook zo’n zin om te proosten?
Check hier onze aankomende evenementen. 

“Kom laten we het leven vieren!"

Don Drop Bingo

8 december, 2023
20:00

Jawel jawel! De Don Drop bingo is terug van weg geweest. Een mega gezellige avond met heeeul veel droppies. Wij zorgen dat er mooie prijzen klaar liggen en de voorraad Drop is oneindig. Trommel je collega’s/vrienden/familie op, kom naar de Oude Jan en haal die Bingo kaart 💥

#dondrop #brouwplein #oudejan #gargamel #spelenmaaaarrrrr

Lichtjesavond

12 december, 2023
17:00

Op dinsdag 12 december viert Delft Lichtjesavond. Traditiegetrouw worden in de binnenstad van Delft de lichtjes ontstoken om zo voor even het donker te verdrijven.
De Oude Jan ontsteekt haar lichtje op geheel eigen wijze.

(F)oudjaarsborrel

31 december, 2023
15:00

Zondag 31 december is traditioneel een borrel van 15.00 tot 20.00 uur in Café de Oude Jan. Gezellig drinken we met elkaar om te proosten op een goed uiteinde. Uiteraard gaat dit gepaard met foute hits. Daarnaast verzorgen we natuurlijk de oliebollen en Hollandse hapjes. Kom allemaal gezellig langs en maak een goede start op oudejaarsavond 🥂

Nieuwjaarsborrel

1 januari, 2024
15:00

Bij een knallend einde van 2023 hoort natuurlijk ook een knallend begin van 2024. En waar beter dan in onze kroeg? We kijken ernaar uit om samen met jullie het glas te heffen op een nieuw jaar vol kansen en avonturen. Dus trek jezelf van de bank af en proost met ons!

Whisky proeverij

19 januari, 2024
20:00

Jaarlijks doen we traditiegewijs een gezellige whisky proeverij hosten in ons café. We zullen net als elk jaar een zes aantal verschillende whisky’s gaan proeven, met natuurlijk een hele andere serie dan de vorige keer. We krijgen een stukje uitleg van een echte kenner en hierna gaan we met zijn allen proeven, kijken welke smaken wij terugvinden in de verschillende whisky’s en we zullen onze ervaringen delen met elkaar.

Houdt de socials in de gaten voor info over kosten en inschrijving!

Blues festival

23 februari, 2024
20:00

Tijdens het weekend van 23 en 24 februari vindt weer een mooie editie van het Bluesfestival Delft plaats. Op vrijdagavond en zaterdag zal op het plein voor Café de Oude Jan het grootste podium van het festival te vinden zijn. De programmeurs van het festival stellen ieder jaar een divers programma samen, waarin verschillende blues stijlen te beluisteren zijn. In diverse lokaties hoor je oa. Delta blues, Chicago blues, Texas- & Westcoast blues, Jump’n’Jive, Bluesrock, Americana, Rock-a-billy, versterkte en akoestische live muziek. Volop variatie dus!

Een extra reden om het Delftse bluesweekend in de agenda te noteren!

[calendarista-booking id="1"]