Het wordt wel weer eens tijd voor een feestje! Ook zo’n zin om te proosten?
Check hier onze aankomende evenementen. 

“Kom laten we het leven vieren!"

Hollandse Borrel XL

10 december, 2022
16:00 - 23:55

De traditie wordt voorgezet! Het is bijna winter, dus tijd voor de Oer-Hollandse Borrel.

In 2019 sloten wij af met een XL editie en hiermee gaan wij natuurlijk door. In de verwarmde OJ Berlin Biertuin, die gedurende twee weken op het Brouwplein staat, wordt er speciaal voor alle liefhebbers een extra dikke editie gehouden van dit populaire event. En omdat het zo’n populair feestje is geworden, pakken we het extra groot aan. Meer ruimte, meer hapjes, meer drankjes en meer Hollandse hitjes.

Speciaal voor deze editie zal DJ Dean ‘El Completo’ de mensen weer vermaken en komt er een speciaal optreden van een leuke lokale volkszanger!

Lichtjesavond: Berlin Biergarten

13 december, 2022
16:00 - 20:00

Op dinsdag 13 december viert Delft Lichtjesavond. Traditiegetrouw worden in de binnenstad van Delft de lichtjes ontstoken om zo voor even het donker te verdrijven.

De Oude Jan ontsteekt haar lichtje op geheel eigen wijze en tovert het plein weer om naar een echte Biergarten. Verwacht lekkere speciaalbieren, typische Duitse gerechten en bijbehorende muziek. Net als tijdens het echte Oktoberfest boekt de bezoeker van te voren zijn/haar tafel met een groep om zo verzekerd te zijn van een plek in de garten.

INFO EN PRIJZEN
Voorwaarden aan het reserveren van een tafel:
– Minimaal 6 en maximaal 10 personen
– Reserveren van tafels kan vanaf 17:00u
– Je dient om 19:00u compleet aan tafel te zitten (i.v.m. eten serveren en verwachtte drukte)
– Eten bestellen vanaf 17:00 tot uiterlijk 19:30

Prijzen
– €16 per gerecht (halbes hendl oder schnitzel)
– €5 per halbes liter pilsner oder € 6 per halbes weizen bier
Er zijn dus geen kosten verbonden aan het reserveren. Mochten er vega’s zijn, geef dit dan uiterlijk maandag 12 december door.

RESERVEER snel je tafel, max 10 personen per tafel. Mailen naar info@oudejan.nl. Hef aan de lange tafels gezamenlijk het glas en geniet van de Deutsche Schlager muziek tijdens het gesprek met tafelgenoten. Lukt het u stil te blijven zitten?

Don Drop Bingo

16 december, 2022
20:00 - 23:55

Jawel, jawel, voor het eerst sinds 3 jaar is er weer een  fysieke Don Drop Bingo!

Vanaf 20:00 uur starten we met het weggeven van de bingo kaarten. Bij de aanschaf van 2 Don Drop vodka krijg je één bingo kaart. Omdat het feest is, verkopen we de hele avond Don Drop voor maar €1,- per stuk. Onze eigen Gargamel Cornelese gaat komende maanden een mooie voorraad Don Drop voor ons klaar maken.

Om 22:30 uur stoppen we met het weggeven van de bingo kaarten en gaan we beginnen met de trekking. Wees alert, want de nummers komen snel langs. Leuke prijzen zijn te winnen en uiteraard alles in het teken van Don Drop.

De hoofdprijs is een exclusieve Don Drop fles van maar liefst 3 liter! Wees erbij op dit gezellige evenement en kijk uit voor de valse bingo, dat betekent een liedje zingen op de bar.

(F)Oudjaarsborrel

31 december, 2022
15:00 - 20:00

Zaterdag 31 december is traditioneel een borrel van 15.00 tot 20.00 uur in Café de Oude Jan.

Gezellig drinken we met elkaar om te proosten op een goed uiteinde. DJ’s Hein&Ken zorgen ervoor dat dit weer gepaard gaat met foute hits.

Daarnaast verzorgen we natuurlijk de oliebollen en Hollandse hapjes. Kom allemaal gezellig langs en maak een goede start op oudejaarsavond!

[calendarista-booking id="1"]